"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.
 
На 08 юли 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Бузлуджа“ Център се налага спиране на водоподаването  от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Княз Борис I“ от ул. „Доспат“ до бул. „Ген. Скобелев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Петър“ ъгъла с ул. „Бузлуджа“.

На 08 юли 2020 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Павел Младенов“ кв. „Суходол“ се налага спиране на водоподаването  от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Павел Младенов“, ул. „Дъб“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Павел Младенов“ №12.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, отчитат от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството  дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Коментари Напиши коментар

2

.

преди 1 месец

А в Плевен? А в Кърджали?

1

Анонимен

преди 1 месец

В Сряда, може. Но снощи имаше навсякъде.