fallback

Абитуриентските балове продължават в условията на епидемия. Тази вечер част от столичните училища изпратиха зрелостниците на дългоочаквана бляскава церемония.

Дванадесетокласниците от 22-ро Средно езиково училище в София се събраха пред храм-паметника "Св. Александър Невски".

Зрелостниците са категорични, че дори в условията на пандемия могат да се забавляват, защото важното е да са заедно.

Вижте повече за тържеството в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Опитвам се да си

преди 3 години

спомня текста на една песен, но си го припомням само отчасти.Авторът разказва в стихове как срещнал сутринта на улицата абитуриенти след бала им - "Една тийнейджърка-кралица, прегърнала тийнейджърския крал" и как ръцете й били "като венец на мокрия му врат", "вървят с великолепното нахалство на непукизма и на младостта." И си признава, "малко им завиждам на непукизма и на младостта."Затова нека да ги поздравим и да им пожелаем добър път в живота.

8

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 6Просташко поведение или буря от хормони?И ти ако можеш да се върнеш назад с машината навремето и да видиш себе си отстрани, когато си бил(а) на 17, 18, 19 г., сигурно ще се учудиш на много от нещата, които си вършил(а).

7

Да са живи и здрави!

преди 3 години

По малките часове се развикаха по нашата улица в центъра на София, но не им се сърдя.Всички сме минали този етап и сме правили щуротии през абитуриентското си лято, пък нито пропаднахме, нито причинихме зло на някого.Дано имат добър шанс занапред в живота.

fallback