Общ преглед
До средата на юли трябва бъде завършен участъкът от реконструкцията на бул. "България" от околовръстния път до моста в квартал "Бояна", съобщи  кметът на София Йорданка Фандъкова по време на проверка на ремонтните дейностите по булеварда.

Тя допълни, че с рехабилитацията на бул. "България" Столичната община завършва основните ремонти на големите ключови булеварди на столицата.

"Тук в близост започнахме от първи юни разширението на бул. "Тодор Каблешков". Това е един от стратегическите проекти за постепенното разширение на вътрешния ринг. Там също се работи в срок. Започна работата и по последния участък на бул. "Монтевидео", където изградихме изцяло нов 5-лентов булевард. Остана едно малък участък. Очаквам това лято да приключим и него", обясни тя, цитирана от "Фокус".

"Работи се и по бул. „Искърско шосе". Очаквам да започнем и "Асен Йорданов" в участъка, който е заложен за тази година. Най-големият обект, който най-много затруднява софианци, е разширението на Южната дъга", добави кметът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар