Снимка: ПСС
fallback

Малко след 17.30 ч. 75 годишната Диана от София е открита жива и в добро състояние под разклона за хижа "Есперанто". В момента доброволците на ПСС я транспортират с количка.

Планинската спасителна служба при БЧК благодари сърдечно на всички доброволци, помогнали в акцията, както и на тези, които осигуриха допълнителна информация за нейното местонахождение!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Гошо

преди 4 години

До НиколайЕ малко е странно ,защото на Витоша като вървиш по нанадолнището просто няма как да не стигнеш до населено място Друг е въпрос че жената е на 75 и за съжаление на тази възраст можеш да се загубиш и на отсрещния тротоар пред дома си

14

Планинар

преди 4 години

Ей, пак много разбирачи по Витоша. Които държат да се изкажат. Сигурно кракът им по-далеч от Боянската църква или по-вероятно Боянската ханче не е стъпвал! Хабер нямат от планината. Да я питам Камелия и другите многознайковци колко пъти са се качвали на Витоша! Ще ми я сравняват с НДК!

13

Анонимен

преди 4 години

КАТО ГЛЕДАМ КОМЕНТАРИТЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ СА ОСТАНАЛИ САМО ПО - ЗАГУБЕНИ ХОРА ОТ ТАЗИ БАБИЧКА. КЪДЕ БИ Е АКЪЛА ИЛИ ЧАВКА ГО Е ИЗПИЛА

fallback