Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Общ преглед

Загиналият моторист при катастрофата в района на болница "Света Анна" тази сутрин е 27-годишен, а при инцидента няма други пострадали, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал малко след 07:30, информира БНТ.

Oще по темата
Загиналият се е ударил с мотора си в автобус на градския транспорт по линия 204.

Незабавно към мястото на инцидента са били насочени екипи на Пътна полиция и Бърза помощ, които установили, че младият мъж е починал.

Няма данни за други пострадали при инцидента. На местопроизшествието се извършва оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Продължава работа по изясняване на всички факти и обстоятелства около инцидента, допълват от полицията.

По информация на БНР в инцидента е участвал и друг моторист, който е напуснал мястото на инцидента и в момента се издирва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Венелин Цеков

преди 2 години

Мотористът ми беше като брат от деца израснахме в една улица къща до къща в с.Долни Луковит

49

тигъра

преди 3 години

Фактите са ясни.Всички ги знаем.Ако си карат в средата на лентата зад предната кола и пред задната кола и спазват скоростта много мотористи сега щяха да са живи.Нали ги гледам всеки ден как изпреварват по осевата линия,със 120-150км/ч. и после някой е виновен,че са се утрепали.Крайно време е полицията да вземе някакви мерки.Да ги следи и да им записва номерата и после яки глоби,конфискации на мотори.

48

Анонимен

преди 3 години

До 44Това вече е друга тема на разговор.Там не са виновни нито шофьорите нито мотористите ,а само и единствено хората . не бъркай темите .

fallback