Снимка: БГНЕС
fallback

Софийска районна прокуратура образува досъдебно производство за извършено престъпление  за нанесени телесни повреди по хулигански подбуди. Поводът е възникнал конфликт между група ученици в Южния парк вчера, при който момиче е било бито от свои връстници. По-късно то е прегледано в "Пирогов".

Oще по темата

От събраните материали на прокуратурата става ясно, че около 18.00 часа в последния ден на май е възникнал скандал между голяма група от момичета. Те са били на възраст между 12 и 16 години. Началото е започнало с разменяне на обидни реплики и класификации.

При ескалиране на конфликта са нанесени и удари на две от момичетата, като впоследствие едно от тях е потърсило медицинска помощ. При прегледа са установени повърхностни рани в областта на устата, като е констатирана липса на други сериозни травми.

Действията по разследването продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 години

О, 9, те сега точно толкова неграмотни излизат и от там.Много е зле образованието у нас. Даже не може да се осмисли колко много!А писачите в жълтата преса са на нивото на някогашен петокласник.

11

Тео

преди 3 години

... да идва принца!

10

Черепа

преди 3 години

Вие какво се чудите? Каскета стигна дъното.До оня ден се занимава с кокошкари- джебчии, сега с малки момиченца...Иначе мен ще хваща???? Муахахахаааххаа....

fallback