Снимка: Pixabay
fallback
10-годишно момче е било нападнато и нахапано от немска овчарка в София. Инцидентът е от преди 2 дни в столичния квартал "Горна баня". Немската овчарка първо нападнала кучето, което детето разхождало, предаде Нова тв. 
 
Немската овчарка е успяла да излезе от двора на стопанина си на улица "Прибойна" и нападнала и нахапала 10-годишния Гошко. Преди това се нахвърлила върху неговото куче Рошко. 
 
Бащата на Гошко Стелиян Андров е подал сигнал в полицията. Служителите на реда се отзовали много бързо. Бащата обясни, че синът му се прибрал много разстроен вкъщи. "Той беше с кървящи ръце, кученцето също. Гошко е бил съборен на земята от немската овчарка. По време на борбата той си е сложил ръката в устата на агресивното животно", обясни Андров. 
 
Бащата се притеснява, че у детето ще останат нефизически белези и смята да го води на психолог. Собственикът на немската овчарка е бил в провинцията по време на нападението, но отишъл в "Пирогов", след като детето било откарано там, за да му бъде оказана лекарска помощ. Собственикът на кучето го грози глоба в размер на 400 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 3 години

До 43Значи всяко куче е потенциално опасно, доколкото възпитанието му не е написано върху челото.

44

Www

преди 3 години

Трябва да водят кучетата със наморници а не баби на 70 години да разкарват кучета 2 пъти по големи от тях ако тръгне да напада как ще го спре или пък тези дето си пускат кучетата във парка без каишки без наморници и то от опасните породи нали във всеки парк направиха определени места заградени за тая работа защо ги пускат да се разхождат свободно наи малкото там име деца които може да се плашат да не говориме ако тръгне да напада какво става

43

Анна

преди 3 години

Защо тук никой не коментира, че дете на 10 години няма право да се намира на улицата без придружител ? Еле, пък с куче! Защо никой не коментира, че заглавието е подвеждащо и кучето е нараснало не детето, а другото куче? Не оправдава този, който е изпуснал кучето от двора, но нека по-сириозни и от другата страна!

fallback