Снимка: БГНЕС
fallback

В края на април безработен мъж решава да заплаши кмета на София Йорданка Фандъкова във Facebook. Той бил съкратен от работа. Поводът да остане без препитание е, че обектът, в който е работил, е бил затворен заради въведените ограничителни мерки. Бил и недоволен от работата ѝ като кмет, пише от "24 часа".

Oще по темата

За това мъжът излиза гнева си в социалната мрежа. “Ще те закопам в чувал”, се заканва той, а след това съветва Фандъкова: “Смени си маршрута”. Той дори напсувал кмета и добавил “Много си проста”.

По случая започнало разследване. Мъжът е задържан е на 28 април. Прекарал в ареста 24 часа.

Той се разкаял пред разследващите и обяснил, че не е бил сериозен в заканите си. Обещал, че повече няма да прави така. Повдигнато му е обвинение за закана за убийство и е освободен от килията с парична гаранция от 700 лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Аз

преди 3 години

Имате много правописни грешки! Недопустимо е спрямо образованието и работата ви. Имате и статия със заглавие, че са го пуснали срещу 500 лв, а тук пишете 700! Тц тц

23

Хаха

преди 3 години

Поредната партенка.Понеже провокацията с доктор генерал герой Яко-Ще-*** не можа да мине и много се смяхме,айде сега да пробваме с кметичката.Типични комунистически приоми , много добре усвоени от ГЕРБ.То ГЕРБ не че не играе с БСП.Замирише ли на 10 милиарда евро,всички са на хорото.

22

Много станаха

преди 3 години

тия, дето ги пускат с обещанието "Повече няма да правя така". Съвсем се инфантилизирахме.А *** пак е объркала значението на "за това" и "затова". Първото е отговор на въпроса "за кое", а второто на въпроса "защо", "поради каква причина".

fallback