Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Полицията в София засилва присъствието си в определени квартали, смятани за рискови, в които се предполага, че ще се увеличи битовата престъпност след отпадане на извънредното положение, съобщава БНР.

Директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев, уточни, че общо четирима са задържаните след преследване в столичния кв. "Дружба" снощи. През последните 2 седмици се наблюдава леко завишаване на битовата престъпност в определени квартали на София.

Именно там ще бъде насочен оперативният състав на СДВР, който до момента е бил по контролно-пропускателните пунктове.

Освен оперативния състав, на място ще бъдат изпращани и разследващи полицаи, които ще следят най-вече за битовата престъпност, домови кражби, кражби на автомобили, както и улични грабежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 4 години

Значи насочват полицаите към парламента и Министерския съвет.

20

Анонимен

преди 4 години

Имаше там някакъв ,,Кръгът Капитал'' да не изброяваме имена за да не дискредитираме бивши и настоящи първи политици в държавата. Та в техните квартали ..пренасочихте'' ли полиция,или ощетяването на държавата с десетки милиарди не се води криминално престъпление?

19

Анонимен

преди 4 години

Те полицаите ги даваха оня ден канабис отглеждат,друг казино обра преди време,абе престъпление без участие на полицай няма!!!!!

fallback