fallback

Общ преглед
Ще ви запознаем с избрани сигнали от последните оплаквания, постъпили в платформата на Helpbook.info.

В един от тях потребител се възмущава от непрестанния шум, който произвеждат дейностите от строителен обект. Същият не спира в часовете за почивка като тормози живущите в района дори в празнични дни.

Друг наш потребител ни изпрати снимки на наклонена светофарна уредба, вероятно пострадала от ПТП, която се намира на кръстовището на "Г.М. Димитров" и ул. "Никола Габровски", до хотел Вега. Вярваме, че органите от Агенция „Пътна инфраструктура“ ще предприемат бързи мерки по възстановяването й.

Продължаваме със сигнали, касаещи чистотата в страната. В район Младост около сметосбиращите съдове положението е отчайващо. Около кофите за боклук до квартално училище са пръстнати всякакви отпадъци- счупени стъкла, дървени плоскости, чували с отпадъци и боклуци от всякакъв характер. Картинката е такава от доста време, а от там ежедневно преминават много хора и животни. Молбата е да се обърне внимание на отговорната фирма да осъществява по-качествено метене.

В същия район е забелязана срината метална ограда на строеж, която преседява вече доста време в тревните площи на околоблоковото пространство.

Недалеч, в същия квартал, е локализирана опасна шахта, която се нуждае от укрепване, за да се предотвратят нежелани инциденти, които застрашават преминаващите.

Изпратиха ни и снимки от незаконно сметище по пътя за Цалим и Бождово, община Сандански. На тях се вижда красива гора, която за съжаление е зарината с чували, бидони, дюшеци и боклуци с разнообразни габарити. Молбата е за извършване на почистване и санкциониране на виновниците.

Това са само малка част от получените сигнали през седмицата.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 години

Писна ми от селяни в Столицата. Няма къде да си изведа кучето навсякъде е пълно а се сърдат като им събирам наемите нямали пари имали деца, не им били вдигали заплатите като нямаш пари какво ми заемаш боксониерата аз толкова много разходи имам по нея всичков Столицата е много скъпо ток вода поарновсичко аз плащам те били им много 800 лева на месец аз да не ги копая тия пари

13

man

преди 3 години

Аз не зная за тих строеж. Процеса е такъв - шумен :)Хората, които се жалят, да си припомнят, че и те живеят в нещо, което също е било строеж и е тормозило съседите им ;-)

12

?

преди 3 години

Като е шумен строеж ще го спрат ли? И на мен срещу прозореца по цял ден ми режат арматурно желязо, ама спасение няма. Селяните искат в София, та ще търпим.

fallback