Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Билбордове с лика на загиналия в катастрофа журналист Милен Цветков се появиха на няколко места в София, предаде Bulgaria ON AIR.

Поводът е нова кампания за безопасност по пътищата. Припомняме, че Милен Цветков беше убит в тежка катастрофа навръх Великден.

Тогава пияният и дрогиран 22-годишен Кристиан Николов се вряза с джипа си в чакащия на червен светофар Цветков. Вследствие на зверския удар водещият издъхна на път към болница "Пирогов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Pench Penchev

преди 3 години

За мен истината за смъртта на този човек е, че беше убит понеже беше неудобен и много приказваше. Беше убит по такъв начин, че журналисти, хора говорещи истини, хора даващи гласност на истината, каквато всеки си я вижда, да замълчат. Защото наказание за извършителя все по-ясно се вижда, че няма да има. Посланието за говорещите, за малкото останали истински журналисти, е ясно -"Ето, вижте, убихме го, посред бял ден, по този начин, и безнаказано! " Неудобните въпроси около инцидента са много. Кои

33

dk

преди 3 години

адвокат и съдиякак живеят тези хора ,ако мога така да ги нарекаимах познато момиче ,което завърши право и не можа да работи като адвокат ,защото не можеше да краде ,лъже и обира последните парички на хоратаотказа се

32

16

преди 3 години

От Великден досега колко материала пуснахте за Априлското въстание???!!Търсите ефектни псевдогерои! Да капе в паничката!!!!

fallback