fallback

Общ преглед
Строгите мерки срещу разпространението на коронавируса опразниха улиците на София дори в празничния Ден на труда.
Oще по темата
Вместо с традиционните масови мероприятия социалистите в Европа ще отбележат Деня на труда и международната работническа солидарност - 1 май, с онлайн дебат за излизане от кризата заради коронавируса и за защита на работещите, в който гражданите ще могат да участват чрез въпроси, зададени в социалните мрежи.

Всяка година БСП провежда шествие по софийските улици, но в условията на пандемия празникът на левицата протече онлайн чрез кампанията "РАБОТА И ДОХОДИ".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Дека са ви

преди 4 години

Защо нямаше 1-ви май? Ми бай Тошо се яви нощта преди първи май и пита: "Виа убаво се каните за ден на труда,ама дека са ви фабриките и заводите,кви работници,кви 5 лева?"

35

Анонимен

преди 4 години

Да излезнат да манифестират децата,внуците,правнуците и племенниците на Върхушката. Да ама друг път.Ха,Ха,Хааа......Та нали тези които ни нсмитаха на сила да манифестираме Денят на Труда,бяха всички без нито един ден трудов стаж.А работниците трябваше да минават покрай тях под строй,и да им козируват.И винаги бяха заобиколени от гъсти кордони милиция,а в тълпите отстрани бъкаше с доносници и агенти на ДС.Дойде време да си празнуват сами празника,ама площадите нещо много празни.

34

само да вметна

преди 4 години

А прави ли му на някого впечатление.Че не само днес.А от 10 на годинки е МНОГО ТИХО В ДЪРЖАВАТА?! -:)

fallback