Снимка: БГНЕС
fallback

Лека катастрофа с участие на кола на НСО е станала днес по обяд, съобщиха от службата.

Oще по темата
Около 11.45 часа, при кръстовището на столичните улици „Сердика“ и „Екзарх Йосиф“, водач на лек автомобил Форд Ка предприема десен завой, като неправилно преценява дистанцията и уврежда леко задната броня на служебен автомобил БМВ на НСО, намиращ се в разрешен престой, съобщиха от службата.

Автомобилът на НСО не е превозвал друго лице.

Водачът на другия автомобил е признал вината си, съставен е двустранен протокол за щетата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Ало, Ваню....

преди 3 години

НСО, МВР, УБО.........Да ти плащат за да Не работиш!!?! ......... Кой казва, че нямало социална политика в България!? Не е лесно да трудоустоиш 200 хил. Ментално Сакати индивида на работа. Те и за донори на органи Не стават.

19

Анонимен

преди 3 години

Това е при чешмите с минерална вода на Халите. НСО колата май са я пълнели с шишета минерална вода. Има две възможности - НСО колата е била на Екзарх Йосиф на самата улица пред Лидл, където не е разрешено паркирането, защото има паркинг на тротоара или е била на Сердика, където също не е разрешено по същата причина. Единственият десен завой там е от Сердика надясно по Екзарх Йосиф към Халите.

18

Българин

преди 3 години

Време е НСО да се закрие. Само разходи правят и све нови кли карат. По една карта за метро и за автобус им стига на депутатите. ..79031

fallback