Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Махат пропускателните пунктове в столичните квартали "Факултета" и "Филиповци". Блокадата на двата квартала отпада от полунощ със заповед на столичната Регионална здравна инспекция.

С нея се изисква кметът на София и вътрешният министър да уведомят всички заинтересовани лица за сведение и изпълнение, което да започне от 00:00 часа на 28 април.

На 15 април двете ромски махали бяха блокирани от полиция заради регистрирани случи на коронавирус и масово неспазване на мерките срещу разпространението на заразата. Бяха изградени и контролно-пропускателни пунктове на всички входове и изходи на кварталите, а жителите можеха да ги напускат само с основателна причина.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Предлагам

преди 4 години

Специално наблюдение с цел залавяне на индивиди, храчещи по улиците.Повтарям - ЗАЛАВЯНЕ, а не санкциониране, защото такива глоба не плащат. Като го ЗАЛОВЯТ - право в мините, да отработи поне три месеца!

17

Анонимен

преди 4 години

Няма да продължава вечно това отношение към паразитните племена, които никога не са имали своя държава. Засега просто чашата не е преляла

16

Пешо

преди 4 години

Плъзват като марокански скакалци!

fallback