Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

100 от 300 декларации, подадени през КПП-тата в София, са с невярна информация, стана ясно от съботната проверка на полицията в столицата, съобщава БНТ.

Oще по темата

За 45 лица проверката е извършена на самия пропускателен пункт и те не са допуснати да продължат пътуването.

Повечето лица, които са декларирали пътуване за работа, не са установени на обектите. Има декларации, в които са отбелязани неработещи или несъществуващи обекти. За 21 лица работодателите са заявили, че нямат и никога не са имали връзка с тях. Проверките на полицията продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24На властите не им е работа да ме следят къде ходя след като лично не съм карантиниран. Само *** пропуснал комунизма би се съгласил да го следят с апликации!

23

Анонимен

преди 4 години

Да бе не ги знаят когато им бачкат за жълти стотинки на половин работен ден, а работят цял ден и без договор ги знаят, но сега видите ли не са чували за тях.

22

Анонимен

преди 4 години

Всичко е супер елементарно само че властимащите са доста прости и не знаят как да го направят. Прави се мобилен апп който сканира QR кода на всяка декларация . В QR кода има данни за фирмата лицето за къде е тръгнал и квото там още се сетиш... Веднага се разбира кой лъже и кой не.

fallback