Снимка: БГНЕС
fallback

"Водачът на джипа е на 22 години. Има книжка от 2016 година. В досието му има само едно малко нарушение. С направения му тест е реагирал на канабис и амфетамин. Той е задържан за 24 часа в 4-о РПУ. Той попада под член на 343б от НК, който предвижда от 3 до 15 години затвор", заяви главен комисар Николай Хаджийски пред NOVA.

Oще по темата

"Около 18 часа постъпи съобщението за ПТП около мол "Парадайз". Автомобилът на Милен Цветков е излетял на 20 метра. Той е имал пулс, но е починал в линейката", допълни той.

Новината за смъртта на журналиста шокира множество обществени личности и хора в цялата страна. Съболезнования и добри думи бяха изказани активно в интернет пространството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

145

До Аз.

преди 4 години

Кое не е умишлено ???Да си над 18 г.да употребиш наркотици и да се качиш в автомобила и да убиеш човек ли ???И никой никого не съди, а ние не само трябва да СКЪРБИМ но и да вземем мерки това да не се повтаря повече !!!

144

Аз

преди 4 години

Ви съветвам да не съдите никой, защото не е наша работа.... И никога не е била, но просто си има Господ, вярвам в това, на Великден си отиват явно чудни хора...., явно и праведни, много пишете, но не вярвам да е умишлено, просто малшанс, жалко за Милен, за семейството му, за децата му...., нека компетентните се изкажат, ние само можем да скърбим, че живот в разцвета си е отишъл, Светла му памет!!!

143

Дилъра на Дрога ???

преди 4 години

Дилъра на дрога да бъде намерен и съден !!!!Този който е снабдил с дрога дилъра да бъде намерен и съден !!!За шофиране при употреба на наркотични вещества да се отнема шофиорската книжка за 50 години !Глобите за авто-нарушения да бъдат пропорционални с цената на автомобила, и прогресивни за всеки следващ път !!!!Също така глобите да се събират във фонд и преразделяни като добавки към заплатите на пътните Полицаи !!!

fallback