fallback

Общ преглед
Екологично сдружение "За Земята" и Destructive Creation представиха арт инсталацията #НеМеГориЧовече.

Тя ще бъде само ден на площада на катедралата Света Неделя, за да отправи силно визуално послание, че проблемът с мръсния въздух все още няма решение.

Зимният сезон си отива, но проблемът остава, а инициативите на управляващите са спорадични и безсистемни, посочват от "За Земята".

Въпреки че Столична община вече има програми за подмяна на неефективните и замърсяващи уреди, по-бързи действия и залагане на по-амбициозни цели е изключително наложително.

Централните органи и най-вече МОСВ засега регистрират предимно неуспехи при намаляването на замърсяването от битовото отопление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 години

А за фпч, дето се вдигнаха докато краварите бомбеха арабите и замърсиха половината свят, нищо не пишете!

2

мишо бирочето

преди 4 години

фарт инсталация е това което сте направили по скоро. що не инсталирате някой дойчовец как се налива с биричка и некрите тъпчат женка му и щерка му докато италианец им изхвърля конуматорските излишъци и отпадъци на всичките у бугарищаня където продажна *** с барцилонска тения и анадолски хемороиди ги гори и трови въздуха. и филмче можем да направим ако искате. бест селър, блок бъстър, че ни монтират рожбата в музея на модерното в лондон и копенхаген.

1

Идея за инсталация

преди 4 години

Тоалетна чиния, бюлетина, пликче с пари, тарелка с кебапчета, скъсан ластик, изгнила тикква, ръждясал сърп, чук със счупена дръжка.

fallback