Снимка: Столична община
fallback

Текущи ремонтни дейности започнаха по основни булеварди в Столична община. При благоприятни метеорологични условия на територията на София работят 7 фирми, изпълнители.

Територията на общината е разделена на 7 зони, които покриват всичките 24 района на София, обясни заместник-кметът на София в направление "Обществено строителство" Цветан Божинов.

Той инспектира работата на екип на бул. "Г. М. Димитров" в столицата, съобщиха от Столична община.

В момента на територията на Столична община работят 13 екипа, като поетапно започват работата с топла асфалтова смес, където атмосферните условия позволяват това.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 4 години

Улиците в София - кръпка до кръпка, а между кръпките дупки и вдлъбнатини. Вместо да я направят цялата, ама не , щото догодина пак трябва да лапаме от нови кръпки! Ей това общинския съвет в София трябва да се изтрепе до крак начело с гл. архитект и даскалицата за да спре нечовешката кражба!

4

Анонимчо

преди 4 години

Г.М. Димитров е за цялостен ремонт от кръговото до Симеоновско шосе. Може да има около 150 (без да преувеличавам) различни кръпки в момента и очевидно не е това начина. Отделно, в момента е изключително натоварен и този ремонт може да се направи чак след 31ви май, когато на теория се облекчава

3

Анонимен

преди 4 години

Герберастите ще крадат като за последно, че май наистина се очертава да им е за последно. Нещо народната любов не е както преди.

fallback