Снимка: БГНЕС
fallback

Изясняват се обстоятелствата около инцидент в столицата. Снощи около 23.00 часа в полицията е получен сигнал за възникнал бой между 20 мъже в кв. "Христо Ботев" . По първоначални данни трима са пострадали от побоя, откарани са в болница, съобщиха от МВР.

Oще по темата

В резултат на предприетите незабавни полицейски действия конфликтът е прекратен, задържани са двама от участниците, единият от които също е с нараняване - фрактура на два пръста на ръката.

Разследването продължава под наблюдението на прокуратурата, в рамките му ще се изясняват всички обстоятелства, довели до инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Бг

преди 4 години

Кога ще започнете да пишете заглавията с истинските им имена и думи?

18

Дискриминация

преди 4 години

И що им пречите на забавленията? Сега се бият, след половин час пак заедно пият.

17

НЕ ПРЕЧЕТЕ НА ХОРАТА

преди 4 години

да упражняват етническите си традиции, особено ако това става в рамките на техните махали!Защо полицията не се намесва също толкова решително,когато се прави "сватба" на лица под 16-годишна възраст? Не е нужно да търсят много - всяка събота и неделя, поне на няколко места във всяка една такава махала екват мощни тонколони.Така ще познаят къде се върши нещо незаконно, защото "булките" на такива "сватби" много рядко са над 16 г. Редно е да се предотвратява всеки такъв опит за нарушаване на закона

fallback