Снимка: БГНЕС
fallback

След нареждане на зам.-кмета по транспорт Кристиян Кръстев ЦГМ и Общинска полиция започват акция за контрол върху паркирането в районите на София, съобщиха от пресцънтъра на Столичната община.

Oще по темата
Целта на мерките е подобряване на трафика и най-вече улесняване движението на пешеходците.

Първият район, където ще се извършват проверки, е кв. "Лозенец".

Най-много жалби са постъпили за този район от граждани срещу безразборно паркиране. На бул. "Черни връх" ще бъде извършен контрол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Алооо, задължение на общините? Ама много си умен. Както си тръгнал ще искаш и децата да ти направят? "Иска, да искам". Никой не е длъжен да ти прави паркинг на жилищнаа ти сграда. Ти трябва да плащаш, че ползваш общинска собственост! Искаш улици, искаш тротоари, искаш комуникации, искаш да е чисто. Ама някой друг да ти ги плати. И закуска в леглото....

18

инж Химик

преди 4 години

До АнонименТи ги уби направо! Хахахаха, к'во да правят хората... от Ладата 5-ца и Нива на E60-ка и ML си е голяма стъпка

17

Анонимен

преди 4 години

Вместо да ровят приватизационни сделки от които парите отдавна са изчезнали а от заводите и тухли не останаха прокоратурата да влезе в общините и да разследва нарушенията с реституирани, общински и държавни терени.Да разследват как се издава акт 16 на обект без озеленяване, паркоместа и т.н.

fallback