Снимки: Димитър Кьосемарлиев
fallback

 

Общ преглед

Авария на ул. "Граф Игнатиев“ предизвика нови ремонтни дейности в центъра на София. Ще бъде прекъснато водоснабдяването от 9.00 до 18.00 часа на 6 сгради. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Поради авария на сградно водопроводно отклонение "Софийска вода“ ще извърши строително-монтажни работи на 47. За целта ще бъде разположена строителна техника на пешеходната зона и по ул. „Любен Каравелов“. По дължината на участъка от тази улица до бул. "Васил Левски" ще бъде прекъснато водоснабдяването от 9.00 до 18.00 часа.

Създадена е организация за обезопасяването на тротоара с плътни заграждения. Работата на подизпълнителя на "Софийска вода“ АД започна в 9.00 часа и след установяване на причините ще бъде отстранена. Настилката ще бъде възстановена след отстраняване на аварията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Уникално

преди 4 години

Миналата година като ремонтираха Графа, тръбяха, че всичко се подменя, цялата водопроводна мрежа, всичко. Не мина и една година, авария. Толкова милиони се изляха, пардон окрадоха. Бай Тошо сигурно се обръща в гроба.

13

Знаещ

преди 4 години

Като правих ремонт на апартамента ми в София ( сградата е строена 1933 година), си викам, бе 80 години ... дай да сменя водопровода. Къртя го значи и какво установявам - тръбите ( поцинковани), лъщят и от вътре и от вън. Как нямаха корозия не знам, ей над 80 години са това. Че кабелите в стената бяха немски, с оплетка ясно, но това за тръбите ме разби, щото съм виждал разрез на тръби на 30 години от соц-а. Смених ги де, нямаше как, но щяха още толкоз да изкарат. Та така за ремонта ...

12

Дядо ви Тошо

преди 4 години

Вашите тръби 2-3 години не можаха да издържат а се заяждате с моите тръби от преди 50-60 години хехехе

fallback