Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback
Един човек е загинал при верижна катастрофа между три трамвая в София на бул. "Искърско шосе". Инцидентът е станал малко преди 12:00 часа след спирката на трамвай 20 в ж.к. "Дружба".
 
По непотвърдена информация загиналият е мъж, който пресичал трамвайната линия, а над 10 души са ранени, предимно от последната мотриса, съобщава Bulgaria ON AIR
 
В момента на място се извършва оглед от столични полицейски екипи. Движението на трамваите в района временно е спряно.
 
Във връзка с ПТП на ул. "Искърско шосе" и "Туше Делииванов" временно е променен маршрутът на трамваите по линия 20 и 23, съобщават от Центъра за градска мобилност. 
 
Трамваите от линия 23 ще се движат от „Гео Милев“ до станция Изток , а трамваите от линия 20 се движи от Пета метростанция на ул. „Пиротска“ до „Гео Милев“. В участъка от гара Искър до „Гео Милев“ са пуснати автобуси. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

До 30

преди 4 години

Ало,30,чавка тотално ти е изпила акълецао, ако изобщо си имал такъв!

38

Тротоарно право

преди 4 години

До Анонимен 39Мyxльо, там, където е пресичал тариката, е ЗАБРАНЕНО да се пресича. Освен това си е гледал телефона, вместо обстановката около него. Точно за таква като тоя са създадени наградите "Дарвин". Сам си е виновен.

37

Анонимен

преди 4 години

Причиняване на смърт по непредпазливост! Колко ли ще дадат на ватманчето, почернило минимум едно семейство? Година условно? Всеки е бил свидетел как карат шофьорите и ватманите от градския - постоянно минават не на жълто, ами направо на червено, блъскат коли, пешеходци, абе ужас.Боже, колко е трагична ситуацията в тая забравена от Бога територия...

fallback