fallback

Всички деца до 14-годишна възраст ще могат да ползват в събота, 18 януари, кабинковия лифт от Симеоново до хижа Алеко срещу лифт карта на символична цена 1 лв.

Oще по темата
По този начин "Витоша ски" и "София – европейска столица на спорта" отбелязват Световния ден на снега в стремеж повече малчугани да излязат на чист въздух сред природата в планината, съобщиха организаторите.

Край хижа Алеко предстоят много състезания и активности от програмата на традиционния Витоша зимен Фест – спускане с колела по сняг за време, ски-алпинизъм, паралелен слалом за деца, ски-бягане със спринт около хижата и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Aneliya

преди 4 години

Левче за детско билетче до горе. Браво - цялата идея е в полза на нас, като родители. Стига сме мрънкали за щяло и нещяло, а просто заведем децата си и да забравим за грижите и отговорностите в града поне за няколко часа. А утре е празник също така. Приятно ще е.

6

Нели

преди 4 години

Вместо да си седите у вас и да дремете, вземете детето и го заведете на чист въздух! Отношението към планината и към активния начин на живот се възпитава у децата, когато са малки. С тази намалена цена точно това се цели, така че не си дръжте децата вкъщи, където цял ден ще цъкат на таблета. Вместо да си седите у вас и да дремете, вземете детето и го заведете на чист въздух! Отношението към планината и към активния начин на живот се възпитава у децата, когато са малки. С тази намалена ц

5

Munchen_DE

преди 4 години

Вече единственият останал лифт, който свързва София с планината. Това е срам и позор, столица на една ръка разстояние от висока планина (над 2000м) да бъде с такъв орязан достъп. Да, верно има автобуси и горе е по-голям паркинг от буферните покрай метрото на Фандъкова, но лифтът е най-чистият транспорт.

fallback