Снимка: БГНЕС
fallback

За подобряване качеството на въздуха във връзка с повишаване на дневните температури днес ще започне миене на улици и булеварди, съобщават от Столичната община.

Oще по темата

Дейностите по миене ще се извършат с автоцистерна с маркуч при благоприятни метеорологични условия в районите: „Люлин“, „Възраждане“, „Кремиковци“, „Триадица“, „Сердика“, „Илинден“, „Надежда“, „Подуяне“, „Слатина“.

Ще се мият улици като бул. “Царица Йоана“, бул. “Ботевградско шосе“, бул. “Владимир Вазов“, ул. “Железопътна“, ул. “Божурище“ и др.

Контролът на дейностите се извършва от Столичния инспекторат. При благоприятни метеорологични условия миенето ще продължи и утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Владислав

преди 4 години

Ама това трябва да се прави непрекъснато! А не да е новина! Голямото събитие - ще мием улиците!!! Няма що!

19

Анонимен

преди 4 години

Най -после им светна , че ако не се мие прахолякът о движението на превозните средства се върти и хората които са на улиците си го вдишват и си го нося по дрехите където и да отидат . Останалият прахоляк се върти в пространството многократно . Сега остава да се погрижат и за домашните любимци осиращи тротоари и паркове , което е също огромен проблем . Чипираните и пуснати на свободно скитане също представлява омърсяване и огромна опасност за хората . Да се помисли какво ни чака после .

18

Анонимен

преди 4 години

На фона на бедствието с липсата на вода в голям град, някак си изглежда неразбираемо миенето на улиците през зимата. Мръсната вода, която се избутва на тротоарите и полянките се стича отново на платното.

fallback