Снимка: Facebook
fallback

„С прискърбие трябва да съобщим, че Николай Георгиев - изчезналият младеж, за когото вчера публикувахме призив за помощ да бъде намерен, е открит от органите на МВР починал“, съобщава Район Нови Искър.

Oще по темата

Район "Нови Искър" изказва съболезнованията си към семейството и близките на Николай! Нека почива в мир!

Николай Георгиев бе в неизвестност от неделя 15.12.2019г. Последно е бил видян в района на с. Доброславци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 18 Много си прав , но я го обясни това на човек болен от шизофрения.Наскоро се самоуби мое близко момче. Повярвайте , трагедията е огромна.

18

Анонимен

преди 4 години

Хора, днес на 19 Декември по стар стил и по народно му се почита и прославя свети Николай Чудотворец. Свети Николай Чудотворец, моли Христа Бога да помилва душата на починалия раб Николай! Дано Николай не е посегнал на живота си!

17

Анонимен

преди 4 години

До ЯзекаДано Николай да не си е посегнал на живота! Дано да НЕ се е самоубил! Самоубийството е страшен грях! Хора, колкото и да ви е тежко и да си мислите, че няма смисъл в живота, не посягайте на живота си! Вашият живот е важен! Има близки, които ви обичат! Прав е номер 14! Ако някои не виждат смисъл в живота, не означава, че животът (им) няма смисъл! Хора, не бива да се отчайвате в трудни дни; разберете, колкото и да (ви) е тежко, вие и вашият живот има смисъл! Родителите ви обичат!

fallback