Снимка: BulFoto архив
fallback

50-годишна жена е в тежко състояние след като е блъсната от автомобил на бул. "Мария Луиза" в района на Лъвов мост. Това съобщи  Агенция "Фокус".

Oще по темата

В 5.56 ч. тази сутрин е получен сигнал за блъсната жена от лек автомобил на трамвайната спирка на бул. "Мария Луиза" на Лъвов мост. В 6.03 ч. на седмата минута линейката е на място. На място е установена около 50-годишна неизвестна жена.

Откарана е в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" в много тежко състояние в противошокова зала. Жената има тежка черепно-мозъчна травма и съмнение за фрактура на гръбначния стълб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Тодор Киримов

преди 4 години

Хайде разберете се бе, *** кое съобщение е истина и кое . . .фалшификат !Повечето новинарски агенции опровергават тази случка, като съобщават че жената е алкохоличка и е излъгалаче е имало произшествие с нея !?Кажете тогава най-сетне истината, де . . .

9

шофиор

преди 4 години

Абе тея бедняци пешаходците кво са се разщъкали рано рано шофиорите не могат да карат спокоино що не се забрани за пешеходци в града

8

Анонимен

преди 4 години

Това фалшива новина! Жената е в нетрезво състояние! Има тротоарно сътресение! Прегледани са камерите в района и няма ПТП !

fallback