Снимка: Булфото архив
fallback

Просяк напада хора в столичния квартал "Люлин 2". Според описанията на пострадалите той е висок и слаб мъж, маскиран с черен суичър, тип нинджа, съобщава полицията в София.

Oще по темата

В понеделник околко 17 часа просякът поискал 5 лв. от непознат мъж. След като получил отказ, го ударил с юмрук и му разкървавил слепоочието, което довело до мисълта очевидците, че нападателят има и някакъв вид оръжие като бокс. След нападението маскираният побяхнал към 90-о СОУ.

Подаден е сигнал в 9-о РУ. Преди няколко месеца в района е била обрана жена, а чужденец е пребит заради скъпия си телефон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Норге

преди 4 години

При едно от прибиранията ми в Бг имах подобен случай. Двама младежи ми поискаха цигара. Отговорих, че не пуша. Тогава последва - щом нямаш цигари, давай пари, че да не ти изцапаме ризата с кръв. Аз съм сравнително слаб. Тежа 75 кг. Явно това ги заблуди. В крайна сметка ми изцапаха ризата. Жалко, че не всеки човек умее да се защити бързо и ефективно. Мила, родна картинка.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Индиецо, внимавай в картинката. Не е проблем да бъдеш идентифициран.После ще имаш избор - на БХК ли да се жалваш или на арменския поп.Ако ти стиска, де.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Точно така, пич.В Бояна няма просяци и обирджии на дребно.В Бояна са палатите на крупните обирджии. Няма да слязат от мерцедесите, за да ти откраднат 5 лева или телефон.Който се е уредил в Бояна, наистина контактува с хора от други кръгове, не като в "Люлин".

fallback