Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. "Лозенец"

На 21 ноември 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Лозенска планина" жк. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бул. "Черни връх", ул. "Плана планина", ул. "Св. Теодосий Търновски", ул. "Йоан Екзарх" и ул. "Гребен планина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."Св. Теодосий Търновски" ъгъла с ул."Йоан Екзарх".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Коментари Напиши коментар

1

Селянин с бунар.

преди 1 година

Турбо гъзарите от жк. Лозенец са ги прикачили към пернишката ВиК.Ще има смрад по Черни връх до Хемус май.