Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg
fallback

Във вторник трамвай излезе от релсите и блъсна жена в близост до Съдебната палата в центъра на София. Стрелка от релсовия път не е превключила добре и това довело до дерайлирането на мотрисата, предава NOVA.

Oще по темата

Ватманката не успяла да отвори стрелката автоматично и опитала да направи това ръчно. Жената ще бъде санкционирана, тъй като явно не е свършила работата си добре, съобщиха от "Столичен електротранспорт". От там са категорични,че причината за злополуката не е техническа неизправност и става въпрос за човешки пропуск. Стрелката била нова. Сменена е след ремонта на ул. "Граф Игнатиев".

Ватманката сменяла стрелката ръчно и трамваят дерайлирал

„Става дума за прибързаност и припряност, недобре свършена работа от страна на ватманката”, категоричен е Иво Василев, заместник-директор на дружеството.

Жената, управлявала трамвая, е с 13-годишен опит и досега не е имала подобни инциденти.

"От името на "Столичен електротранспорт" се извинявам и пожелавам скорошно оздравяване на жената”, каза Иво Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Щерю

преди 4 години

Една жена може да паркира един трамвай, където си поиска...

21

Ватманката, е

преди 4 години

лесното/удобното лице. Навярно вече са й взели: кръв, урина и т.н.; направили са й тестове за наркотици, бременност, Васерман; проверили са за наличност на диплома, свидетелство за управление на МПС, за граждански брак, за жълта, синя и партийна книжка; и изобщо отвсякъде са се подковали.Сутринта по повод на инцидента в 1 медия се показа торбичка с пясък, а коментарът бе, че е изваден от стрелката и може да е причина отказ при ръчно преместване.Това не е ли малко напреки на техн.изправност??

20

Боливия

преди 4 години

Протести.Разярени граждани залели с червена боя кметицата на град Винто и я накарали да върви боса по улиците.Улиците,които е ремонтирала милата.Какво ли биха сторили боливийците на Фандъкова?Само,че ние сме българи,а не боливийци.Ние нашата Фандъкова я обичаме и преизбираме,колкото пъти ни кажат.

fallback