Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Инцидент в центъра на София. Стълб на уличното осветление се стовари на кръстовище ул. "Цар Симеон” малко преди 17 часа. Няма пострадали хора или коли.

Стълбът е бил ръждясал, което е и причината за неговото падане, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

От МВР заявиха за Bulgaria ON AIR, че няма пострадали хора. Причината за инцидента все още се изяснява. Не е ясно колко още са проблемните стълбове в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

"Стълб на уличното осветление се стовари на кръстовище ул. "Цар Симеон "И на кое по-точно кръстовище е станал инцидента ,защото ул."Цар Симеон" има няколко десетки кръстовища.

14

РМ

преди 4 години

Този умник, дето е писал новината, направо е за първи клас:Стълбът е бил ръждясал, което е и причината за неговото падане, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.------------Причината за инцидента все още се изяснява.------------Открийте причината!

13

Анонимен

преди 4 години

Това нее най страшното, страшното ще настъпи когато стълбовете от електропреносната мрежа започнат да падат. Тези стълбове са боядисвани за последно през лятото на 1985 година. Тогава работех в подръжката на трафопостове. Тогава имаше бригади които ги боядисваха със сребърен феролит. От тогава изобщо не са погледнати. Наскоро минах до стълб който пренася високоволтово напрежение за София. Този огромен стълб се държи на честна пионерска. При капитализма само се прибира без да се дава.

fallback