fallback

Общ преглед

Жена е пострадала при инцидента, при който трамвай излезе от релсите в центъра на София.

Трамваят е пътувал по линия №10.

Oще по темата

По информация на очевидци пешеходката е била ударена от задната част на трамвая.

Жената е откарана в болница, към момента не е ясно състоянието ѝ.

Причините за инцидента за момента не са ясни.

На място има полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

СПОРЕД МЕН,

преди 4 години

дерайлиране НЯМА.Корпусът на трамвая е положен върху две талижки.В случая, след като ватманката РЪЧНО е превключила стрелката, първата талижка е преминала в правилната посока напред, а втората е поела по завиващите релси.Това означава, че автоматичнана стрелка се е задействала и се е превключила за завой точно след като е преминала първата талежка.Това може да стане САМО, ако стрелката получи електрически импулс от КОНТАКТНАТА мрежа.Ватманката на преминаващ трамвай няма как да подаде импулс

18

до 12...

преди 4 години

Асансьорите в старите сгради на София са Шиндлер от 1906-1912г. "Возят" меко, тихо и плавно и могат да изкарат още 100 години. Дори комунистите са влагали стари асансьорни кабини на Шиндлер в някои ЕПК блокове, строени през 70-те. Работят до ден днешен, въпреки плачевната поддръжка от страна на етажната собственост.

17

Анонимен

преди 4 години

Дерайлирал трамвай в дерайлиралата държава на дерайлирал Боко....ХО-ХО-ХО.А народонаселението съставено основно от *** телета с речник от няколкостотин думи мучи денонощно....Прекрасна картинка.

fallback