Снимка: Булфото
fallback

Рязка промяна на времето. Още тази нощ на места температурите ще се понижат чувствително и ще започнат превалявания. В сряда и четвъртък градусите ще паднат с около 10 градуса и ще завали дъжд в Северна България. За уикенда обаче времето отново ще се стабилизира. В Западна България се очаква да бъде по-хладно.
 
С идващото застудяване хората започват да се питат кога ще бъде пуснато парното в столицата. От Топлофикация София потвърдиха, че имат пълна готовност за новия отоплителен сезон, съобщиха от Bulgaria ON AIR.
 
Всички клиенти, които желаят да бъдат включени преди общото пускане на отоплението, трябва да подадат заявление, като то да бъде прикрепено с разрешение на етажната собственост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Христова

преди 4 години

Моля Ви най-учтиво да пускате вече парното! Те минаха тези 3 дни с ниски температури. А това "затопляне" е само по обяд, ние навън ли да седим, що ли? Бебе има, да го разболеем ли? За какво сме изрядни платци, да седим на студено?

49

Анонимен

преди 4 години

Плащат парно и не искат да им го пуснат, а си пускат климатици. Думи нямам, какво веселие е тая нация безмерно проста , а *** избиратели ще ползват всичко безплатно. Всяко улично куче има по-висок интелект от българин

48

paren vlak

преди 4 години

Нали абонатните станции имат термостати, вънка като е 20 градуса, няма да има топлоподаване към радиаторите и готово!Който не иска топло, да си спира кранчето и готово.Трябват твърди дати за пускане и спиране, а не по 3 дни да чакаме.Както зимни гуми от 1 Ноември, така и парно задължително от 1 Ноември.

fallback