Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

СДВР предупреждава за възможни затруднения на движението в София заради протести днес и утре.

Днес от 17 часа в София предстои провеждането на протестен автопоход със сборен пункт пред НИМ Бояна и движение по маршрут: ул. "Околовръстен път", булевардите "България", "Евлоги и Христо Георгиеви", "Цар Освободител", "Васил Левски", "Цариградско шосе".

Малко по-късно, от 18 часа, са заявени протестни действия на ул. "Екзарх Йосиф" , като по същото време протестно шествие ще започне и на бул. "Витоша" с маршрут по булевардите "Княгиня Мария Луиза", "Княз Ал. Батенберг" до плочника пред сградата на Народно събрание 2 и ще продължат по бул. "Цар Освободител" до площад "Народно събрание".

От 19 часа на площад "Княз Александър Батенберг" е заявено провеждането на информационно събитие с продължителност до 21 часа.

Утре от 9 часа също са заявени протестни действия на ул. "Екзарх Йосиф", където паркирането и движението на моторни превозни средства и трамвайни мотриси ще бъде временно ограничено. Временни ограничения ще бъдат въведени и за пешеходци в района на провежданите протестни действия.

Във връзка с провеждането на всички мероприятия е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част и да се наложи поетапно да бъде ограничавано и възстановявано, допълват от СДВР.

Полицията призовава гражданите и гостите на столицата да спазват указанията и разпорежданията на полицейските служители, да им съдействат при необходимост, за да не бъдат допуснати нарушения на обществения ред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ е ОПГ!

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Не очаквам привърженик на БСП да си спомня "белия автобус"! То склерозата не прощава. Беше пълна и блокирана София от жандармерия 2013-та, да пази сегашния кандидат на БСП за кмет от любовта на софиянци. Асфалта нали не се яде? Или сменихме плочата?

15

Активист на БКП

преди 4 години

Стига протести ! Да работим !!! Да вземем пример от другаря Борисов !!!

fallback