fallback

В семейство Йовеви разбирателство от години няма. В техния дом от години живеят трима души - баба Тодорка, внукът й Атанас и приятелката му.

82-годишната жена обаче се оплаква, че младите не плащат сметки и настоява те да се изнесат час по-скоро.

Баба Тодорка дала 1702 лв. преди няколко месеца за последния отоплителен сезон. Платила и 700 лева за вода.
Oще по темата


Внукът й Атанас казва, че многократно е плащал натрупани стари задължения. Направил го за последно през март тази година, когато конфликтът между двамата се засилил.

Баба Тодорка и внукът ѝ си говорят рядко, а когато го правят, се карат. Атанас признава пред Bulgaria ON AIR, че разбирателство между тях няма.

Все пак той посочва, че докато е живял в апартамента на баба си е направил ремонти - в кухнята и банята, за да има удобства за всички. За ремонтите е плащал само той.

Атанас и приятелката му вече се изнасят в ново жилище, а от яд той дори демонтира някои от уредите които е купил. Заканва се, че ако трябва, ще откърти и плочките от банята. 

А баба Тодорка остава сама в своя апартамент. Скарана със сина и внука си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

172

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБаба Тодорка може да продаде апартамента и да си живее царски докато й е писано. А внукът и синът й като много знаят да духат супата.Обикновените бабички като бабичката Тодорка нямат нищо общо с царския (начин) живот, така че недей да правиш такива сравнения. Самата бабичка по вид, поведение , отношение , живот не се различва от повечето обикновени нейни връстнички. Самата бабичка нито е жизнерадостна, тя не изглежда добре и поддържана. Но злобата, алчността прелива от нея.

171

Ванката

преди 4 години

"Ябълка на раздора" е изразът, не камък. За камък няма кой да се кара... От гръцката митология - ябълка с надпис "на най-красивата" е подхвърлена на три богини и те се изпокарали.

170

Анонимен

преди 4 години

До 30,Чистачка в София не знам да взима 1700 на месец, ама нейсе. 2-2500 взима директор на банков клон примерно, маса хора се радват на 1000-1500, има и купища на по 600-700(по банките, продавачи, общаци, в бюджета). 1700лв парно плюс 700лв вода за година са 2400 или 200лв на месец. При пенсия от примерно 300лв(височка е) това са си куп пари. Та бабата на 82 предлагаш да чисти офиси, за да плаща сметки на внучето, което е на скромните 32 години? Абе, нещо съвсем сме изперкали българите...

fallback