Снимка: Булфото
fallback

Велосипедист пострада след сблъсък с такси в столицата.

Таксиметровият шофьор се движел по булевард "Ломско шосе", засъкъл мъжът с колелото и той се ударил в автомобила, съобщава Булфото.

Според свидетели велосипедистът е пострадал и е бил откаран в болница с наранявания по лицето.

Инцидентът е станал към 18 часа вчера, а към 21 часа шофьорът и патрулиращи полицаи още чакаха експерти на КАТ на мястото на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

azz

преди 4 години

За бакшишите отдавна е известно,че са оперирани от правила,отговорност,мигачи и т.н.На що годе добре оформената велоалея по Ломско няма ден в който някой да не ми налети с обяснението"Не те видях".90% въобще не поглеждат пресичайки велоалеята.

15

Анонимен

преди 4 години

До ПустинякМи що не си остана в Берн, като толкова ти харесва?Кво викаш?! Изгониха ли те?Ми, направили са добре за тях си. Виж за нас са направили зле, дето са те върали тук.

14

Анонимен

преди 4 години

По времето на недоносеният соц. велосипеди караха само по вътрешно квартални улици. Ако някой велосипедист излезнеше на натоварен булевард или улица ставаше опасно за здравето му. Милиционерите бяха навсякъде. Пеши патрули ходеха по средата на оживените улици и булеварди и наблюдаваха за спазване на правилата. Да виждате някъде пеши полицейски патрули. До 36 март които доживеят могат и да видят.

fallback