Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Софиянци и гостите на столицата можеха да се разходят днес из две от станциите по новата трета линия на метрото.

Денят на отворените врати ще продължи до 17 часа.

Инициативата е по повод годишнината от завършването на първата линия, която свързва ж.к. "Люлин" и ж.к. "Младост".

Гражданите могат да разгледат напълно завършените станции "Красно село", която се намира на кръстовището на бул. "Цар Борис Трети" и ул. "Житница", както и станция "Бул. България" - на кръстовището на булевардите "България" и "Иван Гешов".

През втората половина на ноември се предвижда Ден на отворени врати за следващите три станции от третата линия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

до някъф хейтър

преди 4 години

Г-н "Един българин" Прав си че всяка столица си има подземница, и както сам отбеляза в никоя столица не е довършено, дори и най-старите , започнати преди 100 години продължават да ги строят . Ако не вярваш може да потърсиш инфо за Мадрид , Лондон , Барселона , Риад, Satiago de Chile .....

33

един българин

преди 4 години

И какво да му се радвам? Всяка столица си има метро!Дори в Полша строят второ метро! София е единствената столица дето метрото се строи повече от 20 години и още не е завършено! До Овча Купел последно ще стига ли или не, тоя трети лъч?

32

Хан Крум

преди 4 години

Каква злоба, каква завист какво черногледство в желанието си да омаловажат построеното до сега в София. Та по червено време софия изглеждаше като гробница. Имаше даже една песен на Богдана Карадочева - "... и тъмна и прашна, и *** и страшна.." Това беше София когато я управляваха червенотиквеничковичетата". Сега малко по малко заприличва на европейски град. Ама то на "червените" бетонни кратуни като не могат да крадат, всичко им малее, всичко им чернее. ненаядохте се гн.и.ди крадливи.

fallback