fallback

Общ преглед

Атракция с дъх на бензин. Така може накратко да се опише превърналото се в традиция нощно шествие на мото от групата Sofia Riders.

Тази година над 3000 мотористи яхнаха своите машини и гастролираха по софийските улици.

Мотошествието се провежда със съдействието на СДВР и Столична община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Някой

преди 4 години

До МотористЕвала мен писна ми от завиждащи ***!Да попитам когато на коледа се обличат като дядо коледовци да правят дарения на децата по домовете тога мълчите а? Много прости хора сте еййй много!!!!!!! Замислете се вие гадни мишки през живота си дали сте дарили и стотинка нещастници.

25

Иво

преди 4 години

Еееех, какви сте ми жалки, долнопробни проформа столичани в повече.Идеята на това мероприятие е да държи духа на мотористите и цялата идеология на това братство и всичко свързано с него - толерантност, взаимопомощ и така нататък.Но не, вие, ***, тънещи в тънката мизерия на 500-те си лева заплата, задето нищо не можете, живеещи в панелки и поркащи до сутринта, оплакващи съдбата си, винаги ще препишете безсъниието си на всеки друг, но не и на пияните си глави, дето слушат чалга до зарана.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22По Цариградско е същото... чак си мисля че с дупки и кофти асфалт бе по добре. Стане ли около 0 часа и се почва

fallback