Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Двама души загинаха при тежка катастрофа с мотор рано тази сутрин в София. Георги Тепавичаров и съпругата му Мария са родители на 3 деца, най-малкото от които е бебе на 6 месеца, предаде Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


Приятелите на семейството организираха събиране на пари и бдение със свещи на мястото на инцидента.

Малко след 03:00 часа през нощта Георги бил с мотора си и возил съпругата си в София. На кръстовището на бул."Цар Борис III" и ул. "Академик Иван Гешов" се блъснал в бордюр, после в отводнителната канавка, а накрая и в парапета.

Мария е загинала на място, а Георги малко по-късно в болницата. Инцидентът се разследва. Според първоначалните данни причината за трагедията е несъобразена скорост.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Alexander

преди 4 години

До АнонименСтрах ме е да карам по пътищата на БГ заради такива "родители" , "шофиори" или каквото са. ПО снимките им личи какви са....нямали книжка за мотор...излгеждат като наркомани.....УЖАС...не е трагедия, а облекчение че не са заплаха вече. Само техните животи си отнеха.

51

Анонимен

преди 4 години

Точно така, за органи след като нямат възпитание, а до колкото се разбра и документ за управление на това моторно превозно средств....

50

Др. Кръстев

преди 4 години

От Пирогов,Давайте ги насам за трансплантациите, докато не са се вкиснали!!!

fallback