Снимка: СДВР
fallback

Столичното 6 РУ издирва Христина Георгиева Джунева, която е на 31 години.

Жената е в неизвестност от 6 август, когато за последно е напуснала дома си в София.

Христина е висока около 160 см, кестенява, права коса и кафяви очи.

Умоляват се всички, които имат информация за издирвания, да сигнализират на тел.112, 02/9821755, 02/9821760 или в най-близкото районно управление на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 години

Пристанала?

19

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Манолова ще изрита незаконно пребиваващите и ще спрат убийствата, отвличанията и изнасилванията на бели българки.Фъндъкъъъ ти се провали. 10 човека си чупиха краката заради едни твои ПЕРКИ на акули.Постоянно изчезнали жени, изнасилени, бити... София се превърна в военна зонна. Вчера Батко вика няма мигранти. Няма ли? РАЗРЕШЕТЕ ЖЕНИТЕ ДА НОСЯТ ОРЪЖИЯ И ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ!!!

18

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Защо всички българи не се дигнете на изборите да гласувате? Като не гласувате хора като ФЪНДЪКА позволяват незаконно на р0000мите да живеят в райони като Нипроруда. Така ФЪНДЪКЪ си осигурява вот. После тия р0000ми от нипроруда заграждат улиците с "легнали полицаи". Вече това там е едно малко гето. Не влиза полиция. дори не минават бели хора там.Какво става там в Нипроруда-ро---мска махала? Никой не знае? Имало е преди убийства там, продажба на дрога, незаконни къщи...Като не гласувате ФЪНДЪК

fallback