Снимка: Pixabay
fallback

 Мъж е ранен при спречкване в автобус на градския транспорт в София, съобщават от агенция "Фокус".

Служители на СДВР изясняват обстоятелства около инцидента. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Около 18.20 е подаден сигнал за инцидент в автобус на градския транспорт, пътуващ по линия 102 в района на хотел "Хемус". По предварителни данни е имало спречкване между двама мъже. Единият е извадил нож и е ранил другия в крака, а след това си е тръгнал с такси.

Служители на СДВР работят на място за изясняване на случилото се. Пострадалият е откаран в лечебно заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Лесно е

преди 4 години

В такива случаи жените и децат колкото се може по далеко .Мъжете го заобикалят.Чанти, раници се ползват за защита а колана ако е с по здрава тока винаги е с по-голямо предимство от ножа.Е, ако си обул на шишкавия си дядо гащите и колана ги държи да не паднат,това с колана не е за тебе .. Та заобикаляте го. Бой с коланите докато изтърве ножа и с шутове го събаряте на зеята . И после играете футбол с главата му докато/ако дойде полиция.Ама това става с МЪЖЕ около тебе а не със страхливи овцеее

18

Анонимен

преди 4 години

Православните попове не се интересуват от Библията.На тях им дай лачени автомобили,пиячка,дебели маси огъващи се от храна.Ако нямаш пари Бог не те иска така е според тях.Може да си най-големият престъпник на тоя свят като ги спонсорираш готово всичко е простено а мястото в Рая осигурено.Правят си устата там че трябвало да се покаеш и съжалиш за греховете ама дебелите пачки измиват всеки грях.Аз за това съм протестант евангелист.Там няма значение колко си богат за пасторът всички сте равни.

17

Цецо Сансьорния

преди 4 години

Турунджавите на Бойка Ханъма са ножари...

fallback