Снимка: архив "Булфото"
fallback

Според статистиката на "Топлофикация София" половината от абонатите на дружеството имат да получават пари, а другата половина да плащат след извършването на годишното преизчисляване. Столичното парно напомня, че ще изключи за профилактика ТЕЦ "София" от 26 до 31 август, съобщава БНТ.

Oще по темата

"Топлофикация-София" успокои: Няма опасност, парно ще има

До 1 октомври клиентите на "Топлофикация София" могат да обжалват своите годишни изравнителни сметки, заявяват са от дружеството. Срокът за плащане на фактурите без лихви е 15 септември. Те обаче не са окончателни, заради срокът на обжалването.

Основна причина за разминаване в сметките са неотчетените абонати. На тях към момента е начислена сметка на пълна мощност, което намалява фактурите на останалите хора в сградата. В случай, че бъдат отчетени обаче, ситуацията се променя.

По данни на дружеството към момента почти половината от абонатите на компанията имат да получават пари, а останалата половина да плаща на топлофикация. Дружеството очаква до края на месеца да събере около 10 млн. лева от сметки, с които да погази част от задълженията за газ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

House M.D.

преди 4 години

"...Те обаче не са окончателни, заради срокът на обжалването."Език мой - враг мой!

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Проблемът изобщо не е наличието на парно, а монополните цени, не арогантността на чиновниците в Топлофикация... Аз също съм софиянец и ме е гнус от отвратителни хора като теб, които считат, че щом майка им ги е изцвъкала в София имат някакви безкрайни привилегии.

6

До 6

преди 4 години

Казваш, че най-сигурният начин да не те мамят, когато купуваш нещо, а просто да не купуваш нищо. Дерзай!

fallback