Снимка: BulFoto
fallback

От утре сутринта ще бъде възстановено движението за автомобили в ремонтирания участък на бул. "България" - от бул. "Черни връх" до бул. "Гешов". Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, която провери хода на ремонтните дейности и разговаря с изпълнителите на обекта, предава БТА.

Oще по темата

Тя коментира, че ремонтът на участъка е на финала, асфалтиран е и в момента се полага маркировка.

"Очакваме през нощта, след 12.00 часа, движението да бъде възстановено както в северното платно, така също и по подхода от бул. "Витоша" към бул. "България". Ще остане да се работи по моста от бул. "България" към бул. "Витоша", като до 15 септември най-късно и там ремонтът трябва да приключи; както и по тротоара на южното платно, който се прави и в момента", посочи столичният кмет.

Тя благодари на софиянци за търпението им и им се изжини за затрудненията, които общината е причинала с ремонта на хората, които използват този маршрут.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Питам

преди 4 години

Какво ме беше на булеварда, че започнаха да го съсипват ?

27

Я па я..!

преди 4 години

Кога започва следващия ремонт на ремонта ?

26

Анонимен

преди 4 години

Данчето и нейният вожд вече и челна стойка да направят лавината тръгна и ще ги застигне както си се хвалят.....Народа ги мрази ,заради арогантността им ,заради лакомията им ,заради всекидневните им лъжи !

fallback