Снимка: архив "Булфото"
fallback

"Тази година инвестирахме около 400 хиляди лева във физиотерапии в общо три поликлиники и една общинска болница“, това каза кметът на София Йорданка Фандъкова пред журналисти, след проверката на доставеното ново оборудване за нуждите на физиотерапията - сектор "Физикална и рехабилитационна медицина" в Диагностично-консултативен център - 14, предава агенция "Фокус".

Oще по темата

"Тук провеждат своята рехабилитация нашите "Златни момичета" – отборът по художествена гимнастика. Видяхте колко много пациенти има. След обновяването на физиотерапията има повече от два пъти увеличение на броя на пациентите, които се лекуват и възстановяват тук. За мен здравето на хората е най-важното за качеството на живот на хората в нашия град. Ние искаме да живеем в здрав и активен град. За последните 4 години инвестираме 55 млн. лв. в общинското здравеопазване. Общинският съвет подкрепа идеите за развитие на общинското здравеопазване", каза кметицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Е

преди 4 години

И само тази поликлиника - момичетата /нищо против тях/, но аз в моята поликлиника защо не се радвам на тези удобства - физиотерапията е в окаяно състояние. Една птичка пролет не прави. Огледай се г-жо във всички ДКЦ-та. По-добре да не го бяхте вадили на показ това. Срамота.

6

Пешо

преди 4 години

Защо чистачки в Топлофикация взимат 980 лева и купони 100 лева а Фандъкова

5

Анонимен

преди 4 години

и тая картофарка поцна да ОТСИЧА. идва времето когато на всички гербери трябва да се отсе(че главата им

fallback