Снимка: Булфото
fallback

"Топлофикация София” ЕАД напомня на своите клиенти, че поради извършване на профилактика и неотложни ремонтни дейности по топлопреносната мрежа в периода от 00:00 ч. на 8 август до 24:00 ч. на 20 август 2019 год. ще бъде спряно топлоподаването в кв. "Гео Милев“ и части от кв. "Яворов“. Това съобщиха от "Топлофикация София".

Топлоснабдяването на сградите в кв. "Цар Иван Асен II“, кв. "Яворов“ - блокове от 1 до 27, 77 и 78, както и кв. "Подуяне“ - Център и Редута ще се осъществява от ТЕЦ "София“.

Списък на сградите, които ще останат без топла вода в посочения период, е публикуван на сайта на "Топлофикация София“ ЕАД www.toplo.bg и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg.

Повече подробности потребителите могат да получат на информационния телефон в Кол центъра на компанията – 0 700 11 111.

"Топлофикация София" ЕАД поднася своите извинения на засегнатите клиенти за причиненото неудобство и разчита на тяхното разбиране.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Звезди

преди 4 години

Абе кой й плаща на Анисия Димитрова да публикува статии, а не може да пише грамотно на ниво 1ви клас, с тия "РИМОНТИ".Не съм от София, въпреки, че живея тук от 10 години, но поне аз за квартал "цар Иван Асен" не съм чувал, ако Софиянци са чували да си кажат. Хахаха

6

Наблюдател

преди 4 години

Марш всички да се къпят на село.

5

Люлин 1

преди 4 години

Чрданке, върви си с мир. Скоро ще се молиш да лежиш в Затвора. Ти знаеш защо........ЧАО.

fallback