Снимка: Булфото, архив
fallback

Два пътни инцидента със загинали станаха рано тази сутрин в София само за 2 часа, съобщава БНР.

Първата катастрофа е станала около 4 часа на столичния булевард „Сливница“. Там мъж на 29 години е загинал, като е ударил с автомобила си уличен стълб. Полицията изяснява причините за катастрофата.

Вторият инцидент е станал около 6,20 ч в района на Владая. Там 21-годишен перничанин е загинал на място след като е загубил управление над автомобила си и е паднал в дере до пътя. В момента движението в района е затруднено заради работата на аварийните екипи.

От МВР още веднъж напомнят на водачите да шофират внимателно и да спазват правилата за движение по пътищата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Набухленко Игор

преди 4 години

Липса на контрол, общо-взето липса на адекватни механизми за събиране на глобите, защото ако ще и 1 млн. Да е глоба за превишена скорост ако няма как да ти ги вземат все тая. Полиция в тази държава не съществува, това е ясно от всички и в добавка комплексирана нация и ето го резултата,добре че този път няма невинни жертви.

28

Анонимен

преди 4 години

До ФактКнижки под - 50 :) хаха по-голяма простотия не бях чувал. Точно след 50 трябва да ходят на прегледи през няколко години ,че схванати вратни жили ... дископатии , таз ишиаз лумбаго .... подбедрица .... :) и Бай ГОШО държи волана и гледа през прозореца като , че гледа 3 серии едновременно на ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ и от двете му страни и отзад не е ясно какво става и тия ШИТНЯЦИ що карат до мен :) ....

27

Пепи

преди 4 години

SHEFA ми се струва,че е пешеходец. Не е от скорост, от глупост е! И преди да глобяват да вземат да престанат да крадът за 2-3 месеца, да си оправт асфалтм, маркировка , осветление, мантинели, да стане път поне, да сложат по някоя камера и тогава да мъдрят глоби.

fallback