fallback


Лято е и в София е време за ремонти. От Столичната община ще настояват всички реконструкции да бъдат приключени преди началото на новата учебна година. В противен случай фирмите са заплашени със санкции.

485 хил. лв. струва укрепването на тунела, който свързва район "Младост" с Околовръстния път. След ремонта съоръжението ще се сдобие с ново осветление, подменена канализация и укрепени стени, съобщи Bulgaria ON AIR.

Единственият, планиран за тази година ремонт в центъра на столицата е подмяна на пътната настилка в частта между бул. "Гешов" и бул. "Черни връх".
Oще по темата


До края на седмицата бул. "България" трябва да се сдобие с нова маркировка, след което започва ремонтът и в другото платно в посока "Бояна". Заради лошите метеорологични условия ремонтът ще се забави с 1 седмица.

Не такава обаче е ситуацията на столичната ул. "Иван Вазов".

На 18 юни ремонтът там навърши 1 година и още не е ясно кога ще приключи. Заради забавянето на ремонта строителната фирма ще бъде глобена.

"След като приключи работата, ще бъде изчислено кое комунално дружество колко дни е работило там и колко дни реално е работила и строителната фирма", каза зам.-кметът по финансите на София Дончо Барбалов.

До края на лятото ремонти ще има в "Дружба" при улиците "Асен Йорданов" и "Искърско шосе". В район "Сердика" при ул. "Каменоделска" освен асфалтовата настилка ще бъдат подменени и трамвайните релси.

От 1 август в "Овча Купел" започва изграждането на ул. "Централна", ул. "Житница" и бул. "Монтевидео".

Догодина се предвижда ремонт на тунела, свързващ "Люлин" и бул. "Тодор Александров".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 4 години

Четете м/у редовете! На 15 септември приключват с ремонтите но от 16 септември започват ремонтите на ремонтите, те по други договори!

42

Анонимен

преди 4 години

Общината обещава качествени и бързи ремонти, НАП обещава, че всичко е ок и няма проблем, краля-слънце обещава, че заплатите били скочили неимоверно и безработица в Бг нямало, Гаргамел обещава киберсигурност, шкембе войвода обещава, че ф-ките са взети много на оферта...Май почва да ни омръзва от импотентните ви обещания. Най-вече защото е пределно ясно, че нямате дори и малко желание, квалификация и топки да ги изпълните.

41

Модерното

преди 4 години

Пак ремонти в Младост???Абе общинарчетата за вас други райони няма ли???Защо сега не протестират жителите на Младост???? Не се ли чувстват ощетени???Фандъкова пак Младост за поредна година си продаде душата за да оближеш нечии части??

fallback