fallback

Общ преглед

Протестиращи блокираха за пореден път кръстовището на „Цариградско шосе“ при столичния квартал "Горубляне". Протестът им е заради начина, по който се отчуждава собствеността им.

Проблемът идва от проектите на столичната община за разширяване на Южната дъга на Околовръстния път и продължението на булевард "Копенхаген". Според жителите на „Горубляне“ обаче собствениците на земи и терени не получават адекватно заплащане на отчуждените си терени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 5 години

До ХристоМоя корен е доста по-столичен от твоя горублянски такъв, ако изобщо смятаме Горубляне за реална част от "столицата". Както ви казаха по-долу: "Ами вдигнете си задниците, щом нещо не Ви изнася, и отидете където трябва, а не където Ви е удобно!"Смешно е как *** по околията вече се причисляват към градското общество и са заучили фразата "отивай си на село", а в същото време го казват на хора родени и отгледани в София с родители родени и отгледани в София.

22

Христо

преди 5 години

До АнонименНа село няма да закъснееш за детската градина.Всеки да си стои там откъдето му е корена.Моя е тук в Горубляне от поколения.

21

Христо

преди 5 години

Ами не пречиме на никого,приятелю!На нас пречат такива като теб.Затова ти ще отнесеш една още по-голяма...!

fallback