Снимка: Булфото, архив
fallback

Шофьор е прегазил жена на паркинг в столичния квартал "Хиподрума", съобщи Bulgaria ON AIR. Полицията е потвърдила за случая пред телевизията. Той е станал преди три дни, но едва сега е огласен от Министерството на вътрешните работи и СДВР.

Доставчик на кафе е дошъл в квартала да остави продуктите за заведение и е дал на заден ход, без да види жена, която се е намирала зад автомобила. Тя е загинала на място.

От МВР съобщиха за Bulgaria ON AIR, че извършителят не е избягал от местопроизшествието, а е бил задържан. По непотвърдена информация, пробата от кръвта му е показала употреба на наркотици.

Мъжът е задържан с прокурорско постановление за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Панко

преди 4 години

(следствие на повишен адреналин от тревата, която е пушил). Недей да пишеш повече, че само се излагаш.

19

dedoviq

преди 4 години

Шофьора е виновен. Направил е няколко нарушения: липса на видимост, когато кара назад, вероятно по-висока скорост (следствие на повишен адреналин от тревата, която е пушил).

18

Анонимен

преди 4 години

Закон за движение по пътищатаЧл. 40. (1) Преди да започне движение назад, водачът е длъжен да се убеди, че пътят зад превозното средство е свободен и че няма да създаде опасност или затруднения за останалите участници в движението.(2) По време на движението си назад водачът е длъжен непрекъснато да наблюдава пътя зад превозното средство, а когато това е невъзможно, той е длъжен да осигури лице, което да му сигнализира за опасности.

fallback