Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Десетки служители на МВР се събраха пред сградата на Министерски съвет на протест за по-високо заплащане на нощния труд, съобщава Агенция "Фокус".
Oще по темата

Полицаите на протест: Настояват за 2,5 лева на час за нощния труд!

Протестът е под надслов "За достойни условия и заплащане на нощния труд". Исканията на полицаите са за сериозно увеличаване на допълнителното възнаграждение за нощен труд, което в момента е 0,25 лв. на час. Протестиращите настояват тази сума да бъде обвързана с минималната работна заплата и да се повиши на 2,50 лв.

Протестът съвпада с професионалния празник на МВР, който се чества днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Кловадис

преди 4 години

Преди време ми разбиха магазинът,неизвестен извършител.После ми счупиха стъклото на колата ,пак неизвестен.преди две години две полицаичета ми слагаха гипс картона през деня и вечерта отидоха да се наспят зада могат на другия ден да шпаклоеат.Те повечето са си чисти заплатаджии които само мрънкат и нищо от това което получават незаработват.

52

Анонимен

преди 4 години

(НЕ)УВАЖАЕМИ МИЛИЦИОНЕРИ , КОЛКОТО И МИНУСИ НА ЦЪКАТЕ ВСЕ СТЕ СИ СЪЩИТЕ ОМАЗАНИ С БОЗА И НАСТАВЯЩИ ПО ДВА КОЛАНА ЗА ДА МОЖЕ ДА ОБГЪРНЕ "ЕКВАТОР" ВИ ТЛЪСТИ МЪРЗЕЛИВЦИ .

51

Анонимен

преди 4 години

Това ли ни е "полицията " !? Майко мила !!! 99% НЕ МОГАТ да покрият никой норматив за ФИЗИЧЕСКА подготовка. Този варел от първата снимка може да се набере 20 пъти ? Или да пробяга 100 метра за под 2 часа ? Тези пра.сета по 200 кг. мога да ги надбяга с вързани крака .

fallback