Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед
Пускат временно автобуси по линията на трамваи номера 4 и 5, съобщиха от Столичната община.

Автобусите ще се движат по бул. "Македония", бул. "Христо Ботев", бул. "Скобелев", кръстовището на Руски паметник, бул. "Тотлебен",бул. "Цар Борис Трети" ул. "Овча Купел" и ще се движат до кв. Павлово.

Oще по темата

Автобусите ще обръщат посоката на площад "Знаме на мира" на ул. "Пушкин". Временно трамваи по линия 4 и 5 не се движат по бул. "Цар Борис Трети" поради тежко пътно транспортно произшествие на лек автомобил, при който загина дете на 15 години.

Трагичният инцидент се е случил към 17.20 ч. в София, в района на кръстовището на бул. "Цар Борис Трети" и ул. "Нишава".

По първоначални данни, лек автомобил е ударил 15-годишно момче, което е починало. На мястото на произшествието са изпратени полицейски и екипи на Спешна помощ. Извършва се оглед. В района има временно затруднение на движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 4 години

до 41 *** такъв има всичко там даже не знаеш къде е

41

Анонимен

преди 4 години

На това място няма пешоходна пътека и светофар.Пешоходната пътека и светофарът са на следващата пряка.Неправилно пресичане,превишена скорост,невнимание от страна на водач и пешоходец.Кой къде се е намирал по време на инцидента и с каква скорост е карал водача.Всички останали приказки за бесене на водачи и пешоходци са простотии.

40

Bandit

преди 4 години

Трафик не се управлява със светофари. Трафика би трябвало да се насочва по начин, по който не се налага да спират и тръгват автомобили и пешеходци, а да има максимално възможна пропускливост. Затова се правят подлези, надлези и кръстовища които да пропускат максимално бързо движението. В България хроничната липса на пари в бюджета на държавата и общините, както и наемането на служители, които е по- важно да са роднини на някого, а не доказани специалисти води до това навсякъде да има светофари!

fallback